Summer in Gaziantep

AIESEC experience in 2011.

Friss topikok

Archívum

Linkblog

HTML

Nem tudom már hanyadik nap - 2011.07.04

2011.07.04. 22:21 | Zsolt.Kemecsei | Szólj hozzá!

 Sikerült tegnap belefutni a hasmenésbe, ezért ma Mc'Donalds diétán voltam, Dr. Koronics ajánlása alapján. Úgy tűnik működik, köszi Krisz! 

Néhány érdekességet folyamatosan jegyzetelek a telefonomba, hogy ne felejtsem el itt megírni. Lássuk:

  • A plázák bejáratánál beléptető kapu van, mint a reptereken. :) Mindenkit átvizsgálnak detektorral, és a csomagokat is külön-külön.
  • Az autósok állatok :D Most is épp tiltásig pörgette a motort a pirosnál egy autós, és nyomattak egy gyorsulást instantban :) Nagyon sok jó autó van, jobbak mint otthon. Itt aztán van erre pénz, nem szűkölködnek. Este 10 után versenypályává változnak az utcák, szerintem még a rendőrök is be szoktak szállni...
  • Tegnap volt egy kis baleset, egy autós elütött egy motorost. Simán továbbhajtott, mert úgy gondolta nem ő a hibás. Itt ez teljesen normális, mindenki így tolja. Egy brazil haver segített felkelni a motorosnak, de nem értette a segítség okát, hiszen no para :D sisak nélkül nyomják a motorosok persze. Felpattant, és robogott tovább :)) Az élet sosem áll meg :)
  • Itt nincsenek kertes házak, mint otthon. A város durván fejlődik, és terjeszkedik. Mindenhol 5-6 emeletes lakóházak vannak, ilyenben lakom én is. Minden épület tetején sok-sok tartály, abban készül az esti fürdővíz. Elég jó, költségtakarékos megoldás :)
  • Aki vendégcsaládnál lakik, vallási okokból kint kell hagyja a cipőt az ajtó előtt. Ez sok különféle nemzetből jött embernek elég furcsa, mert félnek, hogy ellopják a cipőket. Komolyan... én nem hallottam még lopásról történetet.... nem csak cipőről beszélek, hanem bármiről.. nem nagyon tudják, hogy kell lopni! Csak nehogy a cigányok ide is eljussanak...
  • Itt egyedül a lányoknak kell vigyázni, este 10 után nem ajánlatos egyedül sétálniuk az utcán, könnyű belefutni egy kanos bandába, főleg a külföldieknek para. Minden csajra vigyáz egy srác este, mert történtek régen érdekes sztorik...
  • Ma vettem egy napszemcsit, és egy pólót. Az érdekesség, hogy mindkét alkalommal a vásárláshoz elkérik a nevet, és a telefonszámot. Nem tudom minek kell ez, de én bekamuztam valamit, nehogy reklámokkal hívogassanak. :)
Most elég lesz ennyi, nincs kedvem többet gépelni ;) Jó éjt Nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaziantep.blog.hu/api/trackback/id/tr403039775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása