Summer in Gaziantep

AIESEC experience in 2011.

Friss topikok

Archívum

Linkblog

HTML

MiX - 2011.07.21.

2011.07.16. 20:20 | Zsolt.Kemecsei | Szólj hozzá!

 Mostanában nem írtam új bejegyzést, ennek több oka is van:

  • a blogírás elég energia igényes munka, nem gondoltam volna, hogy ennyi erőt emészt fel
  • minden nap csinálunk valamit, ezért mire hazakerülök, már hulla fáradt vagyok
  • túl sok újdonság nem is történik, mert beállt a napi rutin, ezért várni kell néha egy-egy meglepő és mulatságos történetre :)

 

 Ma este az egyiptomi-magyar fúziós konyhaművészet csodálatos eredményét élvezhettük a srácokkal, akikkel együtt lakom. Tényleg, kikkel is lakom most együtt? Samo: a házigazda, aki a helyi szervező bizottság tagja, és Szíriából jött. Nem mellesleg illegálisan tartózkodik itt, ennek ellenére felvették az egyetemre. :) Fares: tunéziai srác, kicsit el van szállva magától, mert minden csaj imádja. Jövő nyáron jön hozzám Mo.-ra, és együtt utazunk majd vissza Tunéziába, jó kis tervek. :) Basem: egyiptomi a srác, 4 évig élt az USA-ban, nem rossz az angolja. Természetesen mindegyikük teljesen bolond, nem véletlenül kerültünk egy lakásba...

Visszatérve a vacsorára: fejenként egy török kenyér (kb. 400gr), 2 csomag felvágott, 1 csomag olívabogyó, 1 csomag sajtos chips. Igen... Basem úgy gondolta, hogy a sajt túl drága, ezért jó lesz a sajtos chips is... Meg kell hagyni, finom volt, egy kis változatosság nem árt a sok döner, köfte, és kitir mellé... :)

 

Miért is kellett elköltöznöm az előző kéróból? Ez egy jó kérdés... a ház tulajdonosa rövidre zárta a kérdést: "Nem ismerem az új srácot... hiába fizet a bérlő a lakásért, nem az lakik benne, akinek kéne és akit ismerek. Ezért haladéktalanul költözzön ki a magyar srác!" Köszi, örülök, hogy megismertük egymást. Jó volt egyedül lakni, csak kicsit meleg volt a lakás. Egész nap sütötte a ház falát a nap, ezért éjszaka is stagnáló 30+ fok volt benn.

 

Most hol lakom?

 
  
A középen látható laptop melletti babzsákon alszom én. :) Sokkal jobb, mint a matrac, bár azt nem próbáltam. :D
 
Most kicsit befáradtam, de majd írok még holnap is. Üdv
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaziantep.blog.hu/api/trackback/id/tr243072950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása