Summer in Gaziantep

AIESEC experience in 2011.

Friss topikok

Archívum

Linkblog

HTML

Egy kis képes beszámoló - 2011.07.22

2011.07.22. 17:37 | Zsolt.Kemecsei | Szólj hozzá!

A kilátás az első szállásom ablakából! Elég sivár, semmi extra. Ellenben a forgalom jó nagy volt az esti képen látható úton. Mindennaposak a gyorsulások és driftelések a kereszteződésekben :) Szép hangokat lehetett néha hallani... 500-600 lóerős állatságok közlekednek errefelé :)

 Itt voltunk csobbanni valamelyik nap, pont akkor jött délután egy nagy felhő... ezzel félbeszakítva a mókát. Ez a hely kis vidéki város hotelhez tartozik. A busz alig tudott eljutni oda, olyan keskeny utcák voltak. A környék is elég lehangoló volt, szerencsére a hotel "strand" kárpótolt. Csak a mi kedvünkért indították be a csúszdákat :)

 

 

Így néz ki a csapat, majdnem mindenki rajta van + az első csoport diáksereg.

 

 

 
A belvárosban van egy vár, és körülötte elég szépen el van rendezve a környék. Éppen a legnagyobb melegben jártunk itt, ezért nem kószált senki az utcákon. Érdekes módon a törökök utálják a napsütést. Én ezért jöttem ide, ők meg elbújnak előle :)
 
A vár pedig így néz ki. Benne egy múzeum van, a belső kertbe nem lehetett bemenni, mert éppen restaurálják.
 
 
Így lazítunk ebédszünetben a marokkói csajszival. :) Egy kis napozás a suli kertjében.
 
 
Tunézia próbálkozik Marokkónál....
 
Tipikus belvárosi turistacsalogató kézműves szakkör... kalapálják a bádogot, rezet, és a sok hülyeséget... persze csillagászati áron akarják eladni. Majd ha szuvenirt veszek, a török sulis haverjaim veszik meg, mert nekik török áron adják el ezeket :)
 
 
 
 Kicsit macerás a blog.hu-ra képeket feltöltögetni, ezért most betelt a pohár :D Holnap folytatom :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaziantep.blog.hu/api/trackback/id/tr573089573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása